Menu Close

Kviečiame paminėti Globėjų dieną

Tradiciškai pirmąjį liepos savaitgalį Lietuvoje minima Globėjų diena. Visoje Lietuvoje vyks specialūs globėjų savaitės renginiai – susitikimai, piknikai, pokalbiai su globėjais, filmų peržiūros ir kt. Renginių metu visuomenei bus pasakojama apie globą, jos svarbą, globėjo vaidmenį ir jo prasmingumą bei pagerbiami patys globėjai, padėkojant jiems už globojamus ar užaugintus vaikus.

Panevėžio socialinių paslaugų centro Globos centras jau penktą kartą kviečia paminėti Globėjų dieną. Birželio 26–liepos 2 dienomis vyks renginiai, į kuriuos kviečiami esami ir buvę globėjai bei norintieji jais tapti.

Globos savaitės renginiai Panevėžio mieste:

– Birželio 27 dieną Globos centro darbuotojai kviečia į socialiai atsakingą žygį „Iš gamtos po šiukšlę“. Žygeiviai renkasi šalia „Kalnapilio“, prie upės esančioje aikštelėje 14 val. 14.15 val. dalyviai išžygiuos link Senvagės.

– Birželio 28 dieną 16 val. padėkos popietė miesto globėjams, globojamiems vaikams ir bendruomenei Panevėžio Muzikiniame teatre (Nepriklausomybės a. 8).

– Liepos 1 dieną visi globėjai ir globojami vaikai kviečiami vykti į globojančių šeimų festivalį Vilniuje „Čia gera augti“.

– Liepos 2 dieną 10.30 val. Kristaus Karaliaus katedroje vyks mišios už globėjus ir globojamus vaikus.

Informacija apie globos renginius ir pasirengimą tapti globėju suteikiama Globos centre, Topolių al. 11, arba telefonu 8 675 71 533.

Skip to content