Menu Close

Panevėžio socialinių paslaugų centras organizuoja socialinę visuomeninę akciją „Pasidalinkime šiluma“

Spalio 25 d. 10.00–12.00 val. šalia Panevėžio socialinių paslaugų centro Asmeninės higienos ir priežiūros paslaugų teikimo poskyrio (Nemuno g. 75B) vyks ypatinga socialinė visuomeninė akcija – „Pasidalinkime šiluma“, kurios metu Panevėžio miesto bendruomenės nariams bus dalinama Šv. Juozapo globos namų šefo gaminta sriuba išsinešimui. Renginio metu planuojama išdalinti 60 l. sriubos.

Socialinės-visuomeninės akcijos tikslas – kviesti panevėžiečius susipažinti su įstaigos teikiamomis paslaugomis, potencialių klientų paieška siekiant užmegzti bei palaikyti santykį su asmenimis patiriančiais sunkumus. Panevėžio socialinių paslaugų centro darbuotojai ir Šiaulių technologijų mokymo centro moksleiviai, atliekantys praktiką Panevėžio socialinių paslaugų centre, bus pasiruošę pasitikti visus, kurie atvyks į šią akciją. Taip pat pasidalins ne tik sriuba, bet ir teiks informaciją apie Panevėžio mieste organizuojamas socialines paslaugas, jų teikimo galimybes ir pasiūlys efektyvią, asmens individualius poreikius atliepiančią pagalbą, jei ji asmeniui reikalinga.

Tikimasi, kad renginiu susidomės ne maža dalis Panevėžio miesto gyventojų ir ateityje tokių renginių bus organizuojama daugiau.

Skip to content